Hondenuitlaatservice Deventer

DE SNUFFELDIENST

De hondenuitlaatservice in Deventer en omstreken. Laat ook jouw hond heerlijk spelen, socialiseren en ravotten met zijn vriendjes in een vertrouwde omgeving.

Hondenuitlaatservice in Deventer

Daarom een

uitlaatservice

Honden hebben meerdere wandelingen per dag nodig, waarvan één wandeling het liefst vijfenveertig minuten tot een uur moet duren.

Vaak schieten deze wandelingen er bij in door het werk, kinderen, sociale contacten of andere afspraken.

Honden zijn van nature ontzettend sociale dieren. Iedere hond, en dat maakt niet uit welk ras heeft sociale contacten nodig met andere honden. Dit is erg belangrijk voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw hond.

Laat jouw hond dus ook meegaan met de Snuffeldienst, dé hondenuitlaatservice in Deventer en omstreken! 🐾

Op zoek naar

Reviews?

Die hadden de baasjes natuurlijk kunnen geven, maar de volgende blije snuitjes zeggen natuurlijk veel meer dan 1000 woorden 🥰

Hondenuitlaatservice Deventer
Hondenuitlaatservice in Deventer

hi, ik ben Jolien!

Het gezicht achter de Snuffeldienst

De hondenuitlaatservice waar jouw trouwe viervoeter in een veilige omgeving heerlijk kan spelen en ravotten met zijn vriendjes. 

Jouw trouwe viervoeter wordt persoonlijk door mij opgehaald bij jou thuis. Dit gebeurd in een speciaal geventileerde bus.

Jouw hond zit tijdens de rit in zijn eigen hok. Dat is wel zo fijn natuurlijk!

Als we met alle hondjes op de plaats van bestemming zijn dan wordt er een vol uur gespeeld en gewandeld.

En na de wandeling breng ik jouw hond natuurlijk weer moe en voldaan thuis!

Ik ben onwijs blij met je service. Het geeft mij rust en ruimte om te werken omdat ik weet dat Nelson lekker lang uitgelaten word en lekker mag spelen met de andere honden. Nelson is dan ook blij als ik in de ochtend zeg dat de Snuffeldienst hem ophaald. Dan loopt hij al naar het raam. Nelson heeft bij thuiskomst een tevreden glimlach en ligt daarna uitgeteld in zijn bed.

Foto van een Dalmatiër die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Karin

Baasje van Nelson

Wij zijn enorm blij met Jolien. Onze Harrie kijkt altijd enorm uit naar de vrijdag. Hij is dan niet meer te houden als hij haar bus ziet! Aangezien hij formaat XL is en eigenlijk niet in een kennel past, heeft Jolien toch een mooie oplossing gevonden zodat hij toch mee kan en heerlijk kan spelen met zijn vriendjes. Wij zijn heel erg tevreden 😊.

Foto van een Leonberger die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Lisette en Stephan

Baasjes van Harrie

Ik ben heel blij dat ik jou heb ontmoet , er hebben kennis gemaakt zodat je mijn hondjes leerde kennen, Aiden is naar anderen niet zo lief ik was bang dat het niet goed ging met de andere honden erbij, maar wat ben ik blij dat hij heel lief is en het heel goed doet . Elke week zijn ze blij dat jij komt ik zeg altijd, vanmiddag komt Jolien Mogen jullie weer rennen en spelen. Je doet het heel goed hoor, het Liefs geef ik ze elke dag met jou mee Maarja dat laat de portefeuille niet toe haha. Ik zeg ga zo door. Zolang als mijn lieverdjes er nog zijn gaan ze fijn elke week met jou mee.

Foto van twee chihuahua's die zijn uitgelaten door De Snuffeldienst.

Christel

Baasje van Aiden en Chloë

Onze Yindi gaat altijd enthousiast en met veel plezier mee met Jolien van de Snuffeldienst. Ze maken heerlijke wandelingen op prachtige plekken. Jolien neemt de tijd, is flexibel als het een keer anders uitpakt in onze agenda’s en stelde zelf voor in de periode dat Yindi loops was om wel even langs te komen om haar te laten plassen. Superservice. En ook de foto’s die je krijgt na elke wandeling zijn leuk. Ik laat Yindi met een gerust hart met Jolien meegaan.

Foto van Yindi die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Loes

Baasje van Yindi

Aan de snuffeldienst. Eén dikke knuffel van Dex. Ik kan elke week weer niet wachten voordat ik mee mag. En mijn vriendjes weer kan ontmoeten. Elke vrijdag wordt ik met een glimlach opgehaald door Jolien. Mij maakt het, net als Jolien niet uit welk weer het is. We hebben samen altijd grote zin, weer of geen weer. Tenzij het echt te gevaarlijk is voor mij. Mijn vriendjes of Jolien.  En elke keer word ik weer veilig bij mijn baasje thuis gebracht. (Dan moet ik helaas wel soms onder de douche) dat vind ik niet zo leuk. Speel ik weer lekker. Ben ik net lekker vies. Moet ik weer schoon worden. Bahh. Bij jouw Jolien hoeft dat nooit bedankt en de groetjes van Dex.🐶

Foto van Dex die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Gert

Baasje van Dex

Jolien is altijd meedenkend, behulpzaam en flexibel. Onze honden zijn dol op haar. Jolien is zo goed met onze honden dat ze bij haar fantastisch luisteren! We geven ze met een blij gevoel mee aan Jolien. De bus van Jolien op de oprit betekent feest voor onze viervoeters!

Foto van twee lieve honden die zijn uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Jantine

Baasje van Trixie & Cardhu

Heel blij met de uitlaatservice van Jolien! Blick gaat twee keer per week mee met De Snuffeldienst. Van elke wandeling ontvang je achteraf foto’s via whatsapp, waar het plezier dat de honden hebben vanaf spat. De plekken waar gewandeld wordt, worden geregeld afgewisseld. Jolien communiceert op een open en vriendelijke manier en ze denkt ook met je mee over opvoedkundige zaken. Ik zou deze uitlaatservice zeker aanraden!

Foto van een Herder die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Mirjam

Baasje van Blick

Sinds een klein jaar gaan onze honden mee met De Snuffeldienst. Voor beide honden is het heerlijk om met de andere honden lekker rond te rennen en te spelen. Onze Ollie heeft een “rugzakje” maar die had in no-time vertrouwen in de groep en in Jolien. We krijgen na afloop hele leuke foto’s zodat je kunt meegenieten van de wandeling van de honden. De honden zelf zijn altijd superblij om mee te mogen, en moe na afloop. Dit gun je elke hond! 🐶

Foto van twee prachtige honden uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Wendie

Baasje van Ollie & Max

Onze hond Joy had wat extra tijd nodig om te wennen aan de uitlaatservice maar Jolien heeft alle geduld en denkt goed mee. Super fijn! Ook altijd leuk om diezelfde middag foto’s te krijgen van de wandeling😁

Foto van Joy uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Iris

Baasje van Joy

Hoi Jolien ! Wij zijn heel tevreden en blij voor Barrie ! Hij komt letterlijk en figuurlijk uitgelaten terug !

Foto van Barrie uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer

Ellen

Baasje van Barrie

Voor Rio was het de eerste paar keren even wennen in de bus en in de groep. Maar tegenwoordig komt hij helemaal blij en voldaan thuis na het uitje met de Snuffeldienst. Jolien is erg lief voor Rio en stuurt aan het eind van de wandeling een gezellig foto-verslag, waarop altijd blije honden te zien zijn!

Golden retriever die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer.

Kristie

Baasje van Rio

Nina vindt het altijd een beetje spannend om mee te gaan. Als ze d'r vriendjes ziet, gaat ze lekker spelen en rennen en komt ze altijd moe en voldaan weer thuis.

Labrador die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer.

Marion

Baasje van Nina

De Snuffeldienst is de perfecte uitlaatservice voor mijn hond. Nadat hij de 1e 2 keer een beetje moest wennen staat hij nu dolenthousiast te wachten voor de deur. Door de foto's en filmpjes in de app krijg je elke keer een perfect beeld van de wandelingen van de hondjes. En dat ze genieten is duidelijk te zien. Voor mij een win win situatie. De opvang is geregeld en mijn hond heeft de tijd van z'n leven. Elke keer weer...

Moos met een super blij snuitje die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer.

Monique

Baasje van Moos

Otto komt elke week na zijn speeluur weer helemaal voldaan en moe terug. Op de foto’s en filmpjes die opgestuurd worden, zie je hoe hij geniet. De Snuffeldienst is een veilige en zorgzame hondenuitlaatdienst, met dank aan Jolien.

Otto met een super blij snuitje die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer.

Monique

Baasje van Otto

Recensie Snuffeldienst. Hoi,ik ben Rossi en ik vind het geweldig om met de Snuffeldienst mee te gaan. Ik word keurig met een busje opgehaald en we rijden dan naar mijn favoriete bestemming met veel water. Samen met mijn vriendjes gaan we lekker ravotten, spelen en natuurlijk zwemmen.Mijn baasje Majorie is ook erg blij met De Snuffeldienst. Goede afspraken, professioneel en fijn app contact. Mijn baasje ontvangt altijd foto’s van mijn avonturen, rollend in het zand en snuffelend door het bos. Als ik thuis kom ga ik heerlijk in mijn mandje. Dikke poot van Rossi

Rossi met een super blij snuitje die is uitgelaten door De Snuffeldienst in Deventer.

Majorie

Baasje van Rossi

Direct jouw

HOND AANMELDEN

Wil jij jouw hond ook mee laten gaan met de Snuffeldienst? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

In dit vrijblijvende gesprek kijken we of het wederzijds klikt, maar ik wil natuurlijk het allerliefst jouw trouwe viervoeter in het echt ontmoeten! 🐶

De meest

GESTELDE VRAGEN

Honden hebben meerdere wandelingen per dag nodig, waarvan 1 wandeling het liefst 45 minuten tot een uur moet duren.


Vaak schieten deze wandelingen er bij in door het werk, kinderen, sociale contacten of andere afspraken.


Honden zijn van nature ontzettend sociale dieren. Iedere hond, en dat maakt niet uit welk ras heeft sociale contacten nodig met andere honden. Dit is belangrijk voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw hond.

Laat jouw hond dus ook meegaan met de Snuffeldienst, de hondenuitlaatservice in Deventer en omstreken!

De autoritjes zijn altijd zo kort mogelijk voor alle honden, en de ritten worden zo gepland dat de afstanden tussen de verschillende adressen zo klein mogelijk zijn.

Vaak is het de eerste paar keer een beetje spannend, maar daarna kunnen de honden vaak niet wachten om de bus in te springen omdat ze weten dat er iets ontzettend leuks gaat gebeuren!
Groepswandelingen:
  • Voor één hond kost de groepswandeling 14.50 euro.
  • Voor twee honden uit hetzelfde huishouden betaal je 26 euro per groepswandeling (13,00 euro per hond).
  • Voor drie honden uit hetzelfde huishouden betaal je 34.50 euro per groepswandeling (11,50 euro per hond).
De groepswandelingen duren gemiddeld een uur. Jouw hond is dus een vol uur buiten aan het spelen met zijn vriendjes.
Individuele wandelingen:
  • Voor één hond kost de individuele wandeling 15 euro.
  • Voor twee honden betaal je 28.00 euro per individuele wandeling (14.00 euro per hond).
De individuele wandelingen duren gemiddeld 15-20 minuten. Jouw hond wordt tijdens een individuele wandeling dus 15-20 minuten uitgelaten.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief het halen en brengen van jouw hond en inclusief BTW. Je betaald dus niet voor de reiskosten en reistijd.

Geen zorgen! Wanneer jouw hond wordt uitgelaten op een openbare plek dan krijgt de hond een lange lijn om (van 10 meter). 

Ik snap natuurlijk als geen ander dat het leuk is als jouw hond los kan lopen. Daarom heb ik ook een omheinde hondenspeeltuin waar jouw hond met zijn andere speelmaatjes in een veilige omgeving rond kan rennen.

Alle groepen worden zo met elkaar gematcht dat het voor iedere hond leuk is. Zo wordt een bange hond nooit in een drukke groep geplaatst. Uiteraard worden alle honden nauwlettend in de gaten gehouden tijdens het wandelen.
Jouw hond dient zijn jaarlijkse entingen (cocktail, Weil, Parvo) te hebben gehad. Daarnaast dient je hond preventief te zijn behandeld tegen teken, vlooien en wormen.
Aan het eind van de maand krijg je een factuur via de mail.
Er gaan maximaal 10 honden per wandeling mee. Dit om een veilige en overzichtelijke omgeving te creëren in de groepen.
Jouw hond mag vanaf 12 weken mee met de uitlaatservice. Er wordt uiteraard rekening gehouden met jonge honden en honden op leeftijd. Met puppy’s en oude honden zal wat vaker de speeltuin worden opgezocht zodat ze lekker hun rust op kunnen zoeken als ze hier behoefte aan hebben.
Er zijn iedere dag twee wandelingen. De eerste wandeling is van ongeveer 10:00-11:00 uur. Daarna worden de hondjes thuisgebracht en wordt de volgende groep opgehaald. De tweede groep wordt ongeveer tussen 12:30 en 14:00 uitgelaten. Je hoeft hier zelf niet voor thuis te blijven.

De wandelingen duren gemiddeld een uur, dit is dus exclusief de reistijd. Jouw hond is dan ook echt een uur buiten, en zal weer moe en voldaan thuiskomen.

Individuele wandelingen duren ongeveer 15-20 minuten. 

Daar kom je natuurlijk maar op een manier achter, laat hem eens meegaan met De Snuffeldienst!
Jouw hond wordt met de bus opgehaald en weer voldaan thuisgebracht. Je hoeft hier zelf niet voor thuis te blijven. Via een sleutelcontract geef je toestemming dat ik jouw hond thuis ophaal en weer terugbreng.

Als je niet zeker weet of overtuigd bent dat jouw hond een hele wandeling los mee kan lopen, dan loopt jouw hond eerst mee aan de lange (10 meter) lijn. Deze lijn sleept over de grond zodat jouw hond het gevoel heeft dat hij losloopt. Je hond heeft dit zelf trouwens helemaal niet door. Als ik denk dat het goed gaat dan probeer ik uiteraard jouw hond los te laten lopen.

Wat een goede vraag! Bij teefjes is het zo dat wanneer ze loops zijn ze voor drie- tot vier weken niet mee kunnen met de groepswandelingen. Tijdens deze periode kunnen we dit eventueel oplossing in de vorm van een individuele wandeling.

Reuen dienen (al dan niet chemisch) gecastreerd te zijn om mee te kunnen met de hondenuitlaatservice. 

We nemen natuurlijk direct contact op als er iets gebeurd met jouw hond. In geval van spoed handel ik uiteraard naar eigen inzicht (dierenartskosten voor eigen rekening).
Mocht je nog vragen hebben stuur dan even een appje naar 0623990544. Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor de rust en stabiliteit van de roedels is het beter als de groepen iedere week hetzelfde zijn. 

Wanneer er een nieuwe hond in een groep bij komt die af en toe mee gaat kan dit zorgen voor onrust in de groepen.

Om deze reden is het alleen mogelijk om jouw hond op vaste dagen in de week mee te laten gaan als het gaat om een groepswandeling.

Voor het af en toe uitlaten van jouw viervoeter kunnen we altijd kijken of er een mogelijkheid is in de vorm van een individuele wandeling. 

Geen antwoord op je vraag? Stuur een WhatsApp
© 2024 - deSnuffeldienst.nl - Alle rechten voorbehouden
Chat openen
1
Vragen? Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hi, Jolien hier van de Snuffeldienst! 👋

Hoe kan ik je helpen? 🐶