Hondenuitlaatservice Diepenveen

DE SNUFFELDIENST

De hondenuitlaatservice in Diepenveen en omstreken. Laat jouw hond volop genieten, spelen en socialiseren met andere viervoeters in een vertrouwde omgeving.

Hondenuitlaatservice in Diepenveen

Daarom de Snuffeldienst

uitlaatservice diepenveen

Dagelijkse wandelingen zijn onmisbaar voor onze honden, waarvan één wandeling het liefst tussen de vijfenveertig minuten en een uur zou moeten duren.

Vaak is het plannen van deze wandelingen lastig door werk, kinderen, sociale verplichtingen of andere afspraken.

Onze viervoeters zijn van nature zeer gezelschapsgericht. Iedere hond, ongeacht het ras, heeft behoefte aan sociale interactie met andere honden. Dit is van groot belang voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw hond.

Laat jouw hond dus ook meegaan met de Snuffeldienst, dé hondenuitlaatservice in Diepenveen en omstreken! 🐾

Op zoek naar

Reviews?

Die hadden de baasjes natuurlijk kunnen geven, maar de volgende blije snuitjes zeggen natuurlijk veel meer dan 1000 woorden 🥰

Hondenuitlaatservice Diepenveen
Hondenuitlaatservice in Diepenveen

hi, ik ben Jolien!

Het gezicht achter de Snuffeldienst

De hondenuitlaatservice waar jouw trouwe viervoeter in een veilige omgeving heerlijk kan spelen en ravotten met zijn vriendjes. 

Jouw trouwe viervoeter wordt persoonlijk door mij opgehaald bij jou thuis. Dit gebeurd in een speciaal geventileerde bus.

Jouw hond zit tijdens de rit in zijn eigen hok. Dat is wel zo fijn natuurlijk!

Als we met alle hondjes op de plaats van bestemming zijn dan wordt er een vol uur gespeeld en gewandeld.

En na de wandeling breng ik jouw hond natuurlijk weer moe en voldaan thuis!

Direct jouw

HOND AANMELDEN

Wil jij jouw hond ook mee laten gaan met de Snuffeldienst? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een persoonlijk kennismakingsgesprek.

In dit vrijblijvende gesprek kijken we of het wederzijds klikt, maar ik wil natuurlijk het allerliefst jouw trouwe viervoeter in het echt ontmoeten! 🐶

De meest

GESTELDE VRAGEN

Honden hebben meerdere wandelingen per dag nodig, waarvan 1 wandeling het liefst 45 minuten tot een uur moet duren.


Vaak schieten deze wandelingen er bij in door het werk, kinderen, sociale contacten of andere afspraken.


Honden zijn van nature ontzettend sociale dieren. Iedere hond, en dat maakt niet uit welk ras heeft sociale contacten nodig met andere honden. Dit is belangrijk voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw hond.

Laat jouw hond dus ook meegaan met de Snuffeldienst, de hondenuitlaatservice in Deventer en omstreken!

De autoritjes zijn altijd zo kort mogelijk voor alle honden, en de ritten worden zo gepland dat de afstanden tussen de verschillende adressen zo klein mogelijk zijn.

Vaak is het de eerste paar keer een beetje spannend, maar daarna kunnen de honden vaak niet wachten om de bus in te springen omdat ze weten dat er iets ontzettend leuks gaat gebeuren!
Groepswandelingen:
  • Voor één hond kost de groepswandeling 14.50 euro.
  • Voor twee honden uit hetzelfde huishouden betaal je 26 euro per groepswandeling (13,00 euro per hond).
  • Voor drie honden uit hetzelfde huishouden betaal je 34.50 euro per groepswandeling (11,50 euro per hond).
De groepswandelingen duren gemiddeld een uur. Jouw hond is dus een vol uur buiten aan het spelen met zijn vriendjes.
Individuele wandelingen:
  • Voor één hond kost de individuele wandeling 15 euro.
  • Voor twee honden betaal je 28.00 euro per individuele wandeling (14.00 euro per hond).
De individuele wandelingen duren gemiddeld 15-20 minuten. Jouw hond wordt tijdens een individuele wandeling dus 15-20 minuten uitgelaten.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief het halen en brengen van jouw hond en inclusief BTW. Je betaald dus niet voor de reiskosten en reistijd.

Geen zorgen! Wanneer jouw hond wordt uitgelaten op een openbare plek dan krijgt de hond een lange lijn om (van 10 meter). 

Ik snap natuurlijk als geen ander dat het leuk is als jouw hond los kan lopen. Daarom heb ik ook een omheinde hondenspeeltuin waar jouw hond met zijn andere speelmaatjes in een veilige omgeving rond kan rennen.

Alle groepen worden zo met elkaar gematcht dat het voor iedere hond leuk is. Zo wordt een bange hond nooit in een drukke groep geplaatst. Uiteraard worden alle honden nauwlettend in de gaten gehouden tijdens het wandelen.
Jouw hond dient zijn jaarlijkse entingen (cocktail, Weil, Parvo) te hebben gehad. Daarnaast dient je hond preventief te zijn behandeld tegen teken, vlooien en wormen.
Aan het eind van de maand krijg je een factuur via de mail.
Er gaan maximaal 10 honden per wandeling mee. Dit om een veilige en overzichtelijke omgeving te creëren in de groepen.
Jouw hond mag vanaf 12 weken mee met de uitlaatservice. Er wordt uiteraard rekening gehouden met jonge honden en honden op leeftijd. Met puppy’s en oude honden zal wat vaker de speeltuin worden opgezocht zodat ze lekker hun rust op kunnen zoeken als ze hier behoefte aan hebben.
Er zijn iedere dag twee wandelingen. De eerste wandeling is van ongeveer 10:00-11:00 uur. Daarna worden de hondjes thuisgebracht en wordt de volgende groep opgehaald. De tweede groep wordt ongeveer tussen 12:30 en 14:00 uitgelaten. Je hoeft hier zelf niet voor thuis te blijven.

De wandelingen duren gemiddeld een uur, dit is dus exclusief de reistijd. Jouw hond is dan ook echt een uur buiten, en zal weer moe en voldaan thuiskomen.

Individuele wandelingen duren ongeveer 15-20 minuten. 

Daar kom je natuurlijk maar op een manier achter, laat hem eens meegaan met De Snuffeldienst!
Jouw hond wordt met de bus opgehaald en weer voldaan thuisgebracht. Je hoeft hier zelf niet voor thuis te blijven. Via een sleutelcontract geef je toestemming dat ik jouw hond thuis ophaal en weer terugbreng.

Als je niet zeker weet of overtuigd bent dat jouw hond een hele wandeling los mee kan lopen, dan loopt jouw hond eerst mee aan de lange (10 meter) lijn. Deze lijn sleept over de grond zodat jouw hond het gevoel heeft dat hij losloopt. Je hond heeft dit zelf trouwens helemaal niet door. Als ik denk dat het goed gaat dan probeer ik uiteraard jouw hond los te laten lopen.

Wat een goede vraag! Bij teefjes is het zo dat wanneer ze loops zijn ze voor drie- tot vier weken niet mee kunnen met de groepswandelingen. Tijdens deze periode kunnen we dit eventueel oplossing in de vorm van een individuele wandeling.

Reuen dienen (al dan niet chemisch) gecastreerd te zijn om mee te kunnen met de hondenuitlaatservice. 

We nemen natuurlijk direct contact op als er iets gebeurd met jouw hond. In geval van spoed handel ik uiteraard naar eigen inzicht (dierenartskosten voor eigen rekening).
Mocht je nog vragen hebben stuur dan even een appje naar 0623990544. Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voor de rust en stabiliteit van de roedels is het beter als de groepen iedere week hetzelfde zijn. 

Wanneer er een nieuwe hond in een groep bij komt die af en toe mee gaat kan dit zorgen voor onrust in de groepen.

Om deze reden is het alleen mogelijk om jouw hond op vaste dagen in de week mee te laten gaan als het gaat om een groepswandeling.

Voor het af en toe uitlaten van jouw viervoeter kunnen we altijd kijken of er een mogelijkheid is in de vorm van een individuele wandeling. 

Geen antwoord op je vraag? Stuur een WhatsApp
© 2024 - deSnuffeldienst.nl - Alle rechten voorbehouden
Chat openen
1
Vragen? Stuur een WhatsApp!
Scan de code
Hi, Jolien hier van de Snuffeldienst! 👋

Hoe kan ik je helpen? 🐶